No, myslím, že by to asi mohlo být, jsou fakt tenké, kratší táhelka, a ano jeden konec je u takové krabičky, která je taky pohyblivá, celková délka táhel bych tipoval tak na 20cm a vprostřed nich to je taky na nejakém kloubu..a druhy konec tam visi a nevím kam patří.
Ale o tom, že bych měl xenony, to fakt nevím, jakože na Lybře? U Lybry 1.6 mám obyč. žárovky H7, jak normal, tak dálkové, ještě nevím jak to mám teď u 2.0. Je fakt, že u pravého světla mám namontované webasto topení a u volantu jak je to štelování světel tak je displejek místo toho, a když sem se díval, tak tam původně ani žádné štelování světel nebylo., jen záslepka.
Ale mám asi blbý dotaz, u Lybry 1.6 jsem měl normal světla dole a dálkové nahoře, u 2.0 mi přijde že mám všecko nacpané v horní polovině, a ve spodní nesvítí nic. Nevím jestli je to chyba, bo je to normální. Ale funguje to všecko normálně, akorát přitom přepinání mezi normal a dálkovýma to děla trochu rachot:D
Citace:
Citace:
Tak jsem se konečně dostal k tomu to zjistit, ale na nic sem nepřišel, tlumiče povolené nejsou, kola jsou pevné akorát jsem při jízdě zkusil lehce zalomcovat volantem a něco se trochu slabě ozvalo, ale pořád to nebylo to klepání. Ale na druhém kolem jsem při přezuvání narazil na nějaké tenké tyčky, tak průměr 4mm,nevím vůbec co to je, je to spojené nějakými kloubky a je to odpojené, nějké táhelko, je to dost tenké a nevím k čemu to je, zkusim tu dodat foto.
Tuším že to co popisuješ je čidlo na naklápění xenonů.
Jestli ta kostička má třeba jen 10cm a její jeden konec je u takové krabičky tak to by mohlo být ono.