Citace:
Tak jsem to dneska testoval. Pri stotricitce byl hluk mezi 69-77 db. I kdyz jsem zrychloval nekam ke 160 tak jsem se pres 80 nedostal. Ve meste jizda 50km/h kolem 60 db. Prislo mi teda ze to ale moc nereagovalo na rozdil mezi betonem a asfaltem, kterej je vzdy subjektivne o dost tissi. Akorat sem predtim nemel tu appku zkalibrovanou a dyz sem ji pustil v absolutni tichosti tak ukazovala 20db. Na druhou stranu o 20 min mi uz prijdou az moc pozitivni cisla, dyz stupnice uvadi ze 40 je ticho jak v knihovne. Zkuste to nekdo taky:)
Tohle bude ukazovat každý telefon jinak, podle toho, jak dobrý má mikrofon .) Aby to melo nakou cenu musel bys pouzit stejnou aplikaci ve stejnem telefonu a nejlip na stejnem miste v aute. Lybra je opravdu celkem tichá, a jen pár aut z tech let je na tom lépe - kdyz beru stredni tridu a naftu pod kapotou. Samozrejme je i rozdil jestli je motor pod plynem v zaberu nebo jen udrzuje rychlost. Rekl bych ze podobne je odhlucneny treba passat b 5.5, ale TDI zvuk je fakt priserny na rozdil od jtd...
Kdo chce klidnou jizdu vezme benzin a nejlip V6, nebo SUV typu Santa-fe, ale to uz je jina cenova.