...:::LANCIA KLUB - FORUM:::...

Právě je pon črc 23, 2018 17:33

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 51 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 07, 2009 15:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 03, 2008 12:55
Příspěvky: 157
Bydliště: Brno
Seznam se tam dá nakopírovat přes autotelefon. Dáš tam simku z telefonu (ale čísla musí být na ní, ne v telefonu), ono si to zkopíruje do paměti auta, pak dáš druhou prázdnou a ono to nakopíruje na ni.

_________________
Lancii vymysleli, aby si lidi mohli vydržovat alfu :-)
Alfa 147 GTA 3,2 V6 2004 - 8000 km/rok
Alfa 75 1,6 IE 1991 - 7500 km/rok
Lancia Lybra 2,4 JTD 2002 - 27 000 km/rok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 07, 2009 16:44 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 18, 2007 20:59
Příspěvky: 4395
Bydliště: u Kyjova
to uz tu bylo receno :)

_________________
Lybra SW 2.4JTD 140hp

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 07, 2009 20:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 08, 2006 20:33
Příspěvky: 69
Bydliště: selska 944 , 74901 vitkov
ALE JAK SE TO NAKOPÍRUJE NA TU KARTU, PRESNĚ TAK JSEM TO SKOUŠEL , DAL JSEM KOPI SIM A STALE JSEM MĚL TELEFONNÍ SEZNAM PRÁZDNÝ. MŮŽE NĚKDO NAPSAT PŘESNÝ POSTUP, MOŽNÁ JSEM NĚCO DĚLAL ŠPATNĚ


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 15, 2009 22:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 28, 2007 12:43
Příspěvky: 630
Bydliště: Staňkov
Musíš tam strčit kartu na který máš čísla,necháš telefon aby si to nachroupal do sebe,pak zadáš COPY SIM a až tě to vyzve,dáš tam kartu novou a potvrdíš...To je jedinej okamžik,kdy čísla nějakou dobu zůstanou v telefonu i bez přítomnosti karty..Jinak v momentě,kdy normálně kartu vyjmeš z telefonu,seznam se smaže...

_________________
Lybra 2.0 20v-Dolce Far Niente da AISIN
Dedra 1.6 i.e.
Dedra 1.8 i.e.

I'L GRANTURISMO....ospiti,non passeggeri


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 16, 2009 19:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 08, 2006 20:33
Příspěvky: 69
Bydliště: selska 944 , 74901 vitkov
DIKES, VYSKOUŠIM A NAPÍŠU VÝSLEDEK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 22, 2009 13:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 28, 2007 12:43
Příspěvky: 630
Bydliště: Staňkov
Tak jak,povedlo se...?

_________________
Lybra 2.0 20v-Dolce Far Niente da AISIN
Dedra 1.6 i.e.
Dedra 1.8 i.e.

I'L GRANTURISMO....ospiti,non passeggeri


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 22, 2009 18:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 08, 2006 20:33
Příspěvky: 69
Bydliště: selska 944 , 74901 vitkov
omlouvám se ale jeste jsem se k tomu nedostal, jsem teď zasekany a na nic nemam cas. Nebo ja to skusím hned a dám vědět


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 22, 2009 19:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 08, 2006 20:33
Příspěvky: 69
Bydliště: selska 944 , 74901 vitkov
TAK JSEM TO VYSKOUŠEL, ALE JEDEN POZNATEK MÁM TAKY. JELIKOŽ JSEM TAM MĚL UŽ NAKOPÍROVAMOU STAROU SIMKU, TAK MĚ TO PŘEKOPÍROVALO STARÝ SEZNAM. NEJSPÍŠ SE MUSÍ TEN STARÝ SEZNAM SMAZAT, NAHRÁT NOVÝ, POTOM VLOŽIT ČISTOU DIMKU A VŠE FUNGUJE JAK MÁ. PROSTĚ NEJDE PŘEHRÁT STARY SEZNAM NOVÝM. SIMKU TO NAČTE, ALE NESKOPÍRUJE. ALE MUJ STARÝ SEZNAM SE OD NOVÉHO MOC NELIŠÍ, TAKŽE ZATÍM TO STAČÍ TAK. AŽ BUDE VÍCE ČASU, TAK TO PŘEDĚLÁM PODLE SVÝCH PŘEDSTAV. TAK ČUS PAVEL


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 23, 2009 15:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 22, 2009 17:37
Příspěvky: 50
Bydliště: Piešťany- Slovensko
kupil som si kvoli telefonu novu simku a nechce mi ju zobrat,mozem otacat simku jak chcem a furt nic! uz ma to se.. !

_________________
Lancia Lybra SW Executiva 2,4JTD 110Kw/150PS r.v. 6/2002

www.lancia.sk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 23, 2009 18:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 28, 2007 12:43
Příspěvky: 630
Bydliště: Staňkov
Zkus na ten bazmek,co je v něm strčená simka(kontaktem k řidiči),trochu přitlačit...Dost možná ta karta správně nedolíhá na kontakty a nenačte se...Měl jsem to taky,provizorně stačí na vnější hranu simky nalepit aspoň 2 vrstvy lepící pásky.. :wink:

_________________
Lybra 2.0 20v-Dolce Far Niente da AISIN
Dedra 1.6 i.e.
Dedra 1.8 i.e.

I'L GRANTURISMO....ospiti,non passeggeri


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 24, 2009 16:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 22, 2009 17:37
Příspěvky: 50
Bydliště: Piešťany- Slovensko
vyskusam,diky

_________________
Lancia Lybra SW Executiva 2,4JTD 110Kw/150PS r.v. 6/2002

www.lancia.sk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 25, 2009 10:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 08, 2006 20:33
Příspěvky: 69
Bydliště: selska 944 , 74901 vitkov
me to taky neshtělo vzít simku, tak jsem ji zastrčil až za hranu palubky a jede. nejspíš jsou naše simky o malinko užší a kradší, tak to nesedne jak ma


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 25, 2009 12:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 28, 2007 12:43
Příspěvky: 630
Bydliště: Staňkov
Já jí právě nejdřív polepoval lepenkou,ale když jsem pak kuchal celý ICS,upravil jsem ten mechanizmus zevnitř a teď už v poho...

_________________
Lybra 2.0 20v-Dolce Far Niente da AISIN
Dedra 1.6 i.e.
Dedra 1.8 i.e.

I'L GRANTURISMO....ospiti,non passeggeri


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 02, 2009 18:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 22, 2009 17:37
Příspěvky: 50
Bydliště: Piešťany- Slovensko
Citace:
Zkus na ten bazmek,co je v něm strčená simka(kontaktem k řidiči),trochu přitlačit...Dost možná ta karta správně nedolíhá na kontakty a nenačte se...Měl jsem to taky,provizorně stačí na vnější hranu simky nalepit aspoň 2 vrstvy lepící pásky.. :wink:
tak som to vyskusal,nalepil som pasku z druhej strany simky.... a nic,nejde a stale vypisuje no response of telephone :evil:

_________________
Lancia Lybra SW Executiva 2,4JTD 110Kw/150PS r.v. 6/2002

www.lancia.sk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 02, 2009 19:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 28, 2007 12:43
Příspěvky: 630
Bydliště: Staňkov
To by znamenalo něco jako že telefon neodpovídá...Neni ta simka vadná,nebo poškozená...?Jedině zkusit jinou.. :-k

_________________
Lybra 2.0 20v-Dolce Far Niente da AISIN
Dedra 1.6 i.e.
Dedra 1.8 i.e.

I'L GRANTURISMO....ospiti,non passeggeri


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 51 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz