...:::LANCIA KLUB - FORUM:::...

Právě je pon čer 18, 2018 21:25

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 51 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: LYBRA telefon
PříspěvekNapsal: čtv zář 03, 2009 20:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 08, 2006 20:33
Příspěvky: 69
Bydliště: selska 944 , 74901 vitkov
neví někdo jak se nastavuje telefon na Lybře. zaprvé , neodesílá moje číslo a píše soukromí hovor i když inkognito nemám zaškrtnuté, za druhé mám v autě nahrany telefonní deznam z první karty kterou jsem tam používal, teď tam mám dabl karty od vodafonu, auto píše že načíta tel. seznam , ale nikde ho nemůžu najít, čte to jenom to so je na nové kartě a tam jsou jenom pohotovostní čísla. Poradí někdo abych nemusel kartu vylupovat z plastiku a nahrávat seznam v telefonu ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 03, 2009 20:31 
Offline

Registrován: pát dub 17, 2009 18:19
Příspěvky: 171
Bydliště: Brno
Zdravím, tak já měl podobný problém s mobilem, když sem volal přes navigaci. Taky mi to na druhé straně ukazovalo skryté číslo ikdyž sem měl v mobilu odškrtnuto, ať ho posílá. Nakonec sem musel zavolat operátorovi a ten mi to nastavil a vše funguje. Tak to zkus třeba tam.

_________________
Lancia Lybra 2.4JTD
modrá metal.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 03, 2009 20:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 18, 2007 20:59
Příspěvky: 4395
Bydliště: u Kyjova
mam dojem ze kdyz tam nahrajes seznam a pak tam strcis jinou kartu nevylouplou z toho plastu tudis na ni nejsou zadne cisla tak se ti ani seznam cisel nenacte. aspon myslim ze to tak je

_________________
Lybra SW 2.4JTD 140hp

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 03, 2009 21:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 08, 2006 20:33
Příspěvky: 69
Bydliště: selska 944 , 74901 vitkov
VÍM ŽE AUTO MÁ SVOJI VLASTNÍ PAMĚŤ A ČÍSLA SI LZE NATÁHNOUT DO AUTA. JASNĚ MI TAM PÍŠE NAČÍTAM TEL. SEZNAM A JEDE OD 1 DO 160, PŘESNĚ TOLIK ČÍSEL MĚLA TA PRVNÍ KARTA, ALE PRODTĚ SE NIKDE NEDAJÍ NAJÍT


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 03, 2009 21:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 18, 2007 20:59
Příspěvky: 4395
Bydliště: u Kyjova
ja to myslel tak ze sice se ti to tam natahne ale po vydelani karty zas smaze? ja fakt nevim ja s tim problem nemam ale asi placam nesmysli nejak to jde udelat ale nevybavuju si to vym ze sem takhle pres lybru kopiroval celej seznam z karty na kartu takze se to urco uklada...skus to jeste parkrat nejak to pokoumej

_________________
Lybra SW 2.4JTD 140hp

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 04, 2009 21:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 08, 2006 20:33
Příspěvky: 69
Bydliště: selska 944 , 74901 vitkov
ME SE PRAVE NECHCE VYLUPOVAT TU KARTU S TOHO PLASTIKU. JE JASNE ŽE KDYŽ TAM TY ČÍSLA NAHRAJU, TAK TO BUDE FAKAT. ANI NEVÍM JESTLI NENÍ NĚJAKA ČTEČKA NA CELOU SIMKU, ŽE BYCH TO TAM NAHRAL PŘES POČÍTAČ. ALE DÍKY ZA PŘIPOMÍNKY


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 04, 2009 21:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 28, 2007 12:43
Příspěvky: 630
Bydliště: Staňkov
Pokud máš ještě tu první kartu,tak jí tam strč a zkus dát COPY SIM,pokud na ní máš i ta čísla tak to překopíruješ na tu druhou...Jinak mam pocit,že je to přesně jak píše Bonanza,že v momentě kdy kartu vyndáš,maže se paměť telefonu...Ale krk bych za to nedal.. :wink:

_________________
Lybra 2.0 20v-Dolce Far Niente da AISIN
Dedra 1.6 i.e.
Dedra 1.8 i.e.

I'L GRANTURISMO....ospiti,non passeggeri


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 04, 2009 23:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 18, 2007 20:59
Příspěvky: 4395
Bydliště: u Kyjova
jj ja bych do ohne za to neco dal :lol: proste da se pres to kopirovat seznam z jedne do druhe karty ale po vyndani karty se ten seznam maze takze dys tam das druhou bez seznamu tak to tak i zustava

_________________
Lybra SW 2.4JTD 140hp

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 04, 2009 23:26 
Offline
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: pát bře 31, 2006 09:28
Příspěvky: 7863
Bydliště: Kolín
Nejjednodussi reseni bude se stavit nekde ve Fiatu pro tohle: :wink:


Obrázek

_________________
Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition
KIA CEED SW 1.6 GDI TOP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 04, 2009 23:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 18, 2007 20:59
Příspěvky: 4395
Bydliště: u Kyjova
co to je? :D

_________________
Lybra SW 2.4JTD 140hp

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 04, 2009 23:28 
Offline
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: pát bře 31, 2006 09:28
Příspěvky: 7863
Bydliště: Kolín
Adapter na sim kartu. Vrznes do toho malou (vylouplou) simku a cely to vrazis do navigace.

_________________
Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition
KIA CEED SW 1.6 GDI TOP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 04, 2009 23:32 
Offline
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: pát bře 31, 2006 09:28
Příspěvky: 7863
Bydliště: Kolín
I kdyz ted koukam do EPERu a cena 550Kc taky neni zrovna idealni... :lol:

_________________
Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition
KIA CEED SW 1.6 GDI TOP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 04, 2009 23:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 18, 2007 20:59
Příspěvky: 4395
Bydliště: u Kyjova
tak tech mam nekolik doma proto si preci nebudu chodit do fiatu :lol:

a ja myslel ze je to nake lepsi zlepsovatko :lol:

_________________
Lybra SW 2.4JTD 140hp

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 05, 2009 22:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 08, 2006 20:33
Příspěvky: 69
Bydliště: selska 944 , 74901 vitkov
JA ŽÁDNOU TAKOVOU PLASTIKOVOU KRABKU NEMÁM, ALE NENÍ TO NAHODOU PAK TROCHU TLUSTÉ OPROTI SIMCE? JAK SE TO POTOM ZASUNE, MOC MÍSTA TAM NENÍ.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 05, 2009 23:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 18, 2007 20:59
Příspěvky: 4395
Bydliště: u Kyjova
je to stejne tluste jak samotna simka...a samotnou simku tam jinak nedas bez tohodle

_________________
Lybra SW 2.4JTD 140hp

Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 51 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz