Dneska zase došlo něco
málo náhradních dílu.
Největší radost je z krytu brzd na předek, na zadek bohužel nebyly. Naštvala mně vlastní chyba, že jsem vzal jen 1ks vstřikovače, místo 4ks, protože jsem myslel, že je to sada a ne po kuse. Chybama se člověk učí...
Zjistil jsem, že nějaké hadice jsem vzal omylem na turbo verze (od mezichladiče k sání a pak tlaková palivová hadice), tak to bude na prodej, protože tahle dodávka ani její část nelze vrátit.
edit 2014-05-14: dneska koupen repasovaný startér a takřka nový klimakompresor.
edit 2014-05-16: dneska jsem byl v Lancii poptat se na náhradní díly v rámci akce -30% sleva pro auta staší 8let. Zatím to vypadá nadějně, ikdyž podmínka slevy na díly je montáž od dealera, což u moji na špalkách stojící Modré krabice neklapne.

Naštěstí chlapíci měli pochopení - firma je hlavně Mercedesová a Jeepová a tohle jsou pro ně takové malé drobné. Tak pochopení se proměnilo v úplnou ignoraci.
edit 2014-05-18: objednán nový chladič vody za 25€, tak jsu zvědavý, jestli ho taky budou mít skladem. Takže chladič nebyl.
edit 2014-05-25: díky Lobovi tady z klubu mám
"nový" a lepší volant a přední mlhovky a náhradní váhu vzduchu. Diky Kubasovi z Alfistu mám nové originál tyčky zadní nápravy.
edit 2014-05-31: Dneska jsem
griloval silentbloky na předních ramenou. A pak obrousit přední brzdy. Jedny se podařily, druhé ne, takže bude opáčko. Edit z editu: druhé přední brzdy znova pře-obroušeny.
edit 2014-06-01: Malá potěcha v podobě nových odvzdušňovacích ventilu do brzd. A večer obroušené jedny zadní brzdy. Byl to dost hnuj.

Když vidím Alfu, smekám svuj klobouk.
H.F.
Tipo936 3.0 V6 Super 99´, Myš
Tipo164 2.5 TD 98', Malý Farina
Tipo834 2.0 VIS 93´, Krabice
Tipo932 2.5 V6 SW fl
addio
Nové díly na prodej