Tak Karle, jsem to nejdříve musel vše rozdejchat...no jak jsem dopadl v sobotu....no pánové..já vám ani nevím...moje bujaré představy o tom, jak budu mít naprosto úžasný čas....no v noci jsem se z toho odkopával..ale přišlo ráno a já jsem s tlukoucím srdcem nastoupil do odtahovky a s Lubošem jsme vyjeli...směr Hoškovice...vím beru to nějak zeširoka..ale to jen proto aby jsem nemusel s pravdou ven, Bylo krásné sluníčko, prostě super akce...tábor italofilů čítal větší množství auťáků jak závodicíh tak prostě jen na čumendu...hlavně že bylo veselo...
No první jízdu jsem jedinou zvládl a to asi jen tím, že jsem se na jedníičku rozjel jako by jsem jel z Lídlu a nechtěl by jsem rozházet nákup po kufru...dvojka už plná kládat až do omezovače a to samé tři a čtyři...byl jsem v cíli a bylo mi jasné, že to nebude ta vysněmá slava, ale bude to snad maličko lepší než na Mimoňských válkch, kdy jsem měl 13,456 s. Ano, dočkal jsem se informace o mém čásku a ten byl 12,89 s...no řekl jsem si, že to napoprve není sice nic moc, ale bude to tím rozjezdem...dostal jsem se pod hranici 13s..ale sen byl mnohem níže

.
další jízdy jsem to už pos...neb jsem na jedničku dal kládu..Bělouš vyletěl a už ani jednou jsem nedal napoprve dvojku...prostě napodruhé někdy i napotřetí a čas byl naprostej propadák...jsem sí říkal, že jsem jantar..ale to mi stejně nepomohlo....závěrem jsem se utěšoval tím, že mi začal protékat hlavní spojkovej válec a tedy už šlo velmi špatně řadit rychlosti a tak na startu se zařazenou jedničkou protekl a dvojka prostě ne a ne...ale to je třeba jen výmluva...
No mám ještě co dohánět, tak tedy spojku předělat, dále jak jsem psal první jízda i dobré co se týká tlaku turba...opd druhé už na trojku lítal po vytočení z 1,75 na 2 bary....když jsem snížil tlak na 1,5 baru tak klítal do 1,75..prostě už to nebylo ono...ale zase je co dělat..

bělopušovi a sobě jsem slíbil, že se na něj dva týdny nejméně ani nepodívám..a dáme si od sebe klídek...
Jinak jsem tedy v kat. AWD odsadil 5. místo. v kat FWD vyhrál Phob s Puntem 2,0 16VT myslím s časem 12,3 a v kat RWD Iceman s Fiatem X1/9 1,4T vyhrál na plné čáře s časem 11,7 s a tedy i absolutně mezi "běžnejma" italama v CZ vede..a je pod 12 s...!!!!!!!!!!