...:::LANCIA KLUB - FORUM:::...

Právě je sob zář 22, 2018 21:31

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon úno 16, 2015 16:22 
Offline

Registrován: úte říj 01, 2013 17:14
Příspěvky: 447
Bydliště: Chrudim
Zdravím zkušenější kolegy, narazil jsem na Alfa foru na tento odkaz:
http://www.alfaromeo-club.com/forum-tem ... 9-jtd-2511" onclick="window.open(this.href);return false;

Podle něj stačí koupit páčku k tempomatu na Lancii (měla by údajně být kabeláž už v autě ve sloupku) a zapojit a bude vše fungovat. Je to opravdu tak?
Děkuji všem za rady a podněty
PS mám 2.4 JTD 103 kw


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon úno 16, 2015 17:21 
Offline
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 25, 2005 11:15
Příspěvky: 4385
Bydliště: Soběslav tel:608853577
je

_________________
Lancia Delta HPE 1.9 JTD 6q
Lancia Delta 1.6 HF 16v
Lancia Delta HF Integrale 16V v přípravě
Lancia Stratos replika v přípravě


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon úno 16, 2015 17:55 
Offline

Registrován: stř kvě 18, 2011 19:53
Příspěvky: 214
Ano je ! ja mám tiež páčku z alfy 156 a funguje no problem ..


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon úno 16, 2015 20:50 
Offline

Registrován: úte říj 01, 2013 17:14
Příspěvky: 447
Bydliště: Chrudim
zkusím se pozeptat co by to stálo, díky


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon úno 16, 2015 20:59 
Offline
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 16, 2005 11:22
Příspěvky: 13982
Bydliště: NIKOL CITY-608479374
ja ted o vikendu domontoval tempomat do iveca. stacilo koupit jen origo packu s ovladanim za 1600 a namontovat. taky ve svazku byl volnej konektor :lol:

_________________
Lancia KAPPA 2,4 TDS
Honda 750 NC
Renault Master 2,3 5x
Iveco Daily 35C12 2,3 jtd
iveco eurocargo 2x
Peugeot Boxer 2,2 hdi
Mercedes atego
Daewo Lacetti


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon úno 16, 2015 22:48 
Offline
Administrator
Administrator
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 01, 2010 18:16
Příspěvky: 1360
Bydliště: Brno Komín 728887525
Ono stačí pohledat u zde na foru forum/search.php?keywords=lybra+tempoma ... mit=Hledat" onclick="window.open(this.href);return false;

např :

forum/viewtopic.php?f=20&t=182671&p=280 ... at#p280044" onclick="window.open(this.href);return false;

_________________
Lybra 2.4 Jtd 135 koni - 100 ješte táhne.
Ducato 2,8jtd maxi 2005
Yamaha verisity 300


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: úte úno 17, 2015 06:37 
Offline

Registrován: úte říj 01, 2013 17:14
Příspěvky: 447
Bydliště: Chrudim
Díky, o tomhle vím, ale nebyl jsem si jistý jestli tam nebyla dodělávaná ještě nějaká elektronika


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: úte úno 17, 2015 08:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 16, 2008 17:36
Příspěvky: 3782
Bydliště: Velvary
Jestli říkáš elektronika jedný ledce a třem tlačítkům, tak byla :lol:

_________________
Lancia Lybra SW 1,9JTD


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2015 21:57 
Offline

Registrován: úte říj 01, 2013 17:14
Příspěvky: 447
Bydliště: Chrudim
Zdravím, tak jsem sehnal páčku k tempomatu na Alfu 156 - resp. je k dispozici za cca 800, kolega tomi6677 zatím neodepsal zda to ta Lancii pasuje bez jakýchkoli úprav nicméně ještě jeden dotaz - pokud to tam pasuje - jak se to na ten sloupek řízení přidělá? děkuji všem za radu :)


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2015 23:01 
Offline

Registrován: stř kvě 18, 2011 19:53
Příspěvky: 214
záleží čo si predstavuješ pod pojmom upravy ...bolo to pred 3 rokmi nepametam si presne zapojil som konektor a tempomat fungoval bez problemov .......... čo sa týka plastu budeš musieť vyrezať dieru do kritu pod volantom nič strašne to nieje ......ja som tam potom páčku prilepil tavnou pištolou a vyzera to presne ako original :)


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát úno 20, 2015 09:22 
Offline

Registrován: úte říj 01, 2013 17:14
Příspěvky: 447
Bydliště: Chrudim
Díky za odpověď tady i sz :D


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát črc 03, 2015 18:40 
Offline

Registrován: čtv čer 19, 2014 19:41
Příspěvky: 44
Cau kluci,

sehnal jsem taky páčku tempomatu z AR 156 a vůbec mi to nefunguje po zapojení. Konektor jsem našel, zapojil a zkoušel otestovat a nic.
Auto mám lancia lybra 2,4JTD 99kW rv. 2000.

Prosím nějaké rady?

Díky


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob črc 04, 2015 00:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob črc 09, 2005 14:10
Příspěvky: 4518
Bydliště: Nový Jičín
Dovolím si ocitovat Pepu s trochou teorie, kde by jsi měl hledat příčinu
Příloha:
atemp.jpg
atemp.jpg [ 54.5 KiB | Zobrazeno 1445 x ]

_________________
integrale LS SW 4v 4V 4WD 4x42 CV s DPH, 140 k bez


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob črc 04, 2015 07:16 
Offline
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 25, 2005 11:15
Příspěvky: 4385
Bydliště: Soběslav tel:608853577
nejčastější poruchy jsou ve spínačích u pedálů-

_________________
Lancia Delta HPE 1.9 JTD 6q
Lancia Delta 1.6 HF 16v
Lancia Delta HF Integrale 16V v přípravě
Lancia Stratos replika v přípravě


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob črc 04, 2015 10:03 
Offline

Registrován: čtv čer 19, 2014 19:41
Příspěvky: 44
Citace:
nejčastější poruchy jsou ve spínačích u pedálů-
Kluci díky za reakce, tak jsem to dneska napíchl a hlasí to tyto chyby :

Kdyz sem chyby smazal tak to ukazalo už jen tu chybu P1662. Nicméně teď nemám páčku tempomatu připojenou.


Přílohy:
chyba_lybra_2015.png
chyba_lybra_2015.png [ 94.66 KiB | Zobrazeno 1428 x ]
Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz