1. Zkoušel jsem jestli funguje alarm a k němu ten čipový vypínač. Napoprvé v pohodě. Pak jsem alarm vypnul a pak zas zapnul, stáhl jsem okno a zamknul auto, abych vyzkoušel vnitřní čidla. Když jsem strčil dovnitř ruku, tak akorát začaly blikat blinkry, ale nehoukalo to. Když jsem vyndal ruku, tak blinkry přestaly blikat. Ale poprvé šlo všechno normálně, tzn. že to houkalo při otevření kufru nebo při sepnutí vnitřních čidel. Ví někdo, jestli se jedná o nějakej fígl nebo jestli je to nějaká chyba, popřípadně co udělat aby to chodilo tak jak má?
2. Mám klasické rádio bez navi a telefonu. Nejdou tam ovšem nastavit basy, výšky apod.... když zmačknu knoflík a dostanu se do toho menu kde se to nastavuje, tak se v tom menu nemůžu nijak pohybovat, zkoušel jsem to kolečko napravo, ale nijak to nereaguje, akorát při stisknutí toho kolečka to z toho menu vyskočí. Ale zas třeba v menu palubního počítače nebo nastavení hodin se tím kolečkem můžu normálně pohybovat a funguje to tak jak má......???
3. Nejdou mi tlačítka na ovládání rádia na pravé straně volantu, na nic to nereaguje. Levá strana je ok. Musím rozebrat celý volant, abych zjistil jestli jsou zapojené, nebo to jde udělat nějak jednodušeji?
4. Jak poznám jestli má auto ESP? Kromě zkoušení v praxi samozřejmě
Předem díky