Dobrý den,
jsem tady nový a jsem velice potěšen vaší strankou o Lancii. Jelikož nam doma jedna stojí a je fakt povedená tak bych nejdřív měl pár dotazů ohledně auta. Za pár týdnu mi bude 18, řidičák dělám,což mě nabáda ktomu,že se tady přihlásit doufám můžu ikdyž nevlastním žádné auto ani řidičák.O auta se velice zajímam, vždycky se něco příhodí tak se snažím to nějak spravit, ale jen to co jde, protože zvedák doma nemám jen kanal v garaži takže výfuk byl nemáhavý ale baví mě to.No k věci. Mamé doma dedru 1.6 66KW r.v 97'' , jezdí s ní mamka a až budu řídit tak mam v plánu ji převezmout a starat se o ní ale má to určité riziko. Má to hodně elektriky v sobě na to jak je to staré auto a s tím sou největší potíže.Znervozňuje jestli ty problémy budou přibývat,chtěl bych aby mi vydržela ještě par roku a par věcí mam v planu tam doladit.Jsem Laik,motor sem neměnil tak mě nekamenujte že nevím postup při opravě klikovky, ale chtěl bych postupně času ty znalosti pobrat.Hodně sem pročítal toto forum ohledně dedry ale moc se jich tu nevyskytuje,ale hlavně sem nadšen těmi opravami vozu hlavně u Integral a dokonce i dedru tu par lidi renovovalo.To je prostě muj sen toho dosáhnout.
Příloha:
DSC03750.JPG [ 450.43 KiB | Zobrazeno 5763 x ]
Příloha:
DSC03751.JPG [ 424.11 KiB | Zobrazeno 5763 x ]
Příloha:
DSC03752.JPG [ 365.21 KiB | Zobrazeno 5763 x ]
Příloha:
DSC03753.JPG [ 382.5 KiB | Zobrazeno 5763 x ]