...:::LANCIA KLUB - FORUM:::...
http://lanciaklub.cz/

Lancia Y
http://lanciaklub.cz/viewtopic.php?f=18&t=240308
Stránka 1 z 1

Autor:  Jozev 476 [ pát pro 20, 2013 11:33 ]
Předmět příspěvku:  Lancia Y

Muze se nekdo znaly podivat na tuto Ypsilonku?
Je sice kousek od meho bydliste ale co ja poznam :)

Cena dobra, pritelkyne nadsena z interieru, jen jestli nekdo nezna bazar, popripade jestli se na to auto uz nekdo nedival?

http://www.sauto.cz/osobni/detail/lanci ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;

Autor:  Dresik 28 [ pát pro 20, 2013 22:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Lancia Y

1.4 nebrat. Jede to stejne jako 1.2, ale vic zere a byvaji problemy s vackou

Autor:  Jozev 476 [ pát pro 20, 2013 22:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Lancia Y

Diky, i Pavelmi dnes v praci rikal, ze 1,2 je lepsi.
Ja si to prave spletl.

Autor:  Harous 239 [ sob pro 21, 2013 11:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Lancia Y

Stejně jako 1.2 8V to teda nejede. Ta 1.4 je o dost živější. Bohužel je náchylná na tu vačku, ta 1.2 je vlastně nesmrtelná. Ideální je asi 1.2 16V.

Autor:  Jozev 476 [ sob pro 21, 2013 12:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Lancia Y

Ok budu se divat po tech 1.2
Ono to ma cele jeste cas, nikam s tim nespechame. Takze budeme cekat az se najde nejaka vyhodna nabidka.

Autor:  Ondrus84 627 [ čtv bře 31, 2016 23:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Lancia Y

Cauvec, co matory 1.3jtd v ypsilonce??? Dobry??? Spatny??? Dik za info,potrebuju uz vymenit puntě

Autor:  Citrón [ úte říj 11, 2016 22:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Lancia Y

Krásný dobrý den přátelé italských strojů:-)

Vážně přemýšlím o přesedlání na menší vozítko a to na Lanciu Ypsilon (do 99). Dle zdejších komentářů jsem pochopil, že ideální motorizací je 1,2 16V, kterýžto se ovšem hůře shání. Chci se proto optat, co říkáte na 1,2 8V - vím, není to závodník, ale celkově na spolehlivost a provozní náklady (mám za to, že se jedná o takřka nesmrtelný motor:-)), případně na 1,4...

Konkrétně mě na netu zaujal tento kousek (znáte ho někdo?)...
https://www.sauto.cz/osobni/detail/lanc ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;

Díky moc za nějaké to povídání;-)

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/