Tak je rozhodnuto no...

...interiér je velmi zachovalý, jen pár tlačítek od ovládání topení a klimy ošoupaných, volant neošoupaný, řidičova sedačka je taky na ty kilometry super, těch 260 000km bych fakt netipoval, tak max 180 000, na zadních lemech zespodu se trošku loupe barva, ale pozink je neporušený, jede opravdu nádherně, no oproti autům, se kterýma jsem zvyklej jezdit, nemusím skoro šlapat na plyn a jede to

...no a ten zvuk pětiválce...boží...průměrná spotřeba u tak velkýho motoru o objemu 2.4l za posledních cca 100km na počítači ukazovala, škodovkáři, soplisti, forďáci a ostatní zarputilí antitaliáni divte se, nečekaných...chvilka napětí... 4.7l, ne, opravdu před čtyčkou nechybí jednička

...kolik to žere vám aby to jelo?...kdyby takhle žral tank, tak bych si ho asi fakt koupil

...to byly jedny z věcí, co mě potěšily a teď závady- něco bouchá od zadní nápravy, s kolegou jsme se shodli, že to budou nejspíš silentbloky nápravy, nebo horní uložení tlumičů, neví někdo co to cca může stát? Teď projíždim internet a našel jsem zatím jen to horní uložení zadního tlumiče, kotouče vpředu jsou zevnitř obroušený nepravidelně, vlevo je to ještě ok, ale vpravo je cca 5 až 8 mm od horní hrany kotouče rez a pod ní teprve je obroušený tak jak má být, ale při prudkym brždění auto drží směr. Trochu naprasklé sklo levého zrcátka. Klika zadních pravých dveří urvaná a tlačítko na stahování okna u uřidiče je odlomené, ale je tam a se správnym grifem se to dá použít, dekl filtrboxu má ulomenou 1 packu pro šroub, takže netěsní a při akceleraci nasává vzduch přes vzniklou škvíru, termostat asi nebude ok, asi 10 min motor běžel na parkovišti, teplota stoupla mezitím na cca 75 stupňů a když jsme se byli projet, tak mírně klesla. S končící zimou to není akutní, ale samozřejmě ho vyměním, stále svítí kontrolka check. Jinak se nám zdá auto bez akutních problémů. Motorově super, zapráskanej olejem není, jízda pohodová, umím si v tom představit těch 600 km v kuse. O víkendu si lybru odvezu a hned povalim ještě ke známýmu na hever a diagnostiku. Pokud tyhle blbosti dám do kupy a nenajdeme v dílně něco horšího, tak věřím že bude hodně dlouho sloužit...