...:::LANCIA KLUB - FORUM:::...

Právě je úte čer 19, 2018 08:26

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Lybra
PříspěvekNapsal: pát pro 25, 2009 12:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 21, 2006 21:17
Příspěvky: 599
Bydliště: Brno
Citace:
...ve verzi bez navi to kodovou kartu nechce, POKUD PREDCHOZI MAJITEL NEZADAL BEZPECNOSTNI KOD! Takze mas sanci 50/50 ze to ne/bude chtit kod :-( kodova karta v teto verzi je takova pojistka kdyz kod zapomenes. neco jako kod PUK kdyz zapomenes PIN k telefonni katre.
To je o čem mluvím, že je to 50/50 a riskovat se mi to moc nechce. Dá se to Čertíku zjistit jestli předchozí majitek kód zadal, nebo ne? Mluvím o majiteli v talošce, protože první majitel v ČR nikdy aku neodpojoval, tudíž neví.
Citace:
Kdyz uz se tu vzpomina radio bez navi, nekdo u me byl s nefunkcnim radiem, neukladalo to stanice nebo to psalo ERROR 01 uz si to presne nepamatuju, domluvili jsme se ze si pripravim co je potreba na uspesnou opravu a prijede a uz se neukazal. Tak jestli porad jezdi bez radia, tak ja tu mam uz pul roku nachystane veci na opravu :-)
Já to nebyl, Lybru mám cca dva měsíce. Ale uvažuju, že s k tobě nahlásím na pečlivé prolustrování Lybruše na PC. :wink:

_________________
Fiat Multipla 1.9JTD, 85kW, r.v.2002


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Lybra
PříspěvekNapsal: pát pro 25, 2009 12:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 13, 2005 10:14
Příspěvky: 1768
Bydliště: Brno
Zjistit se to da lehce, zadej tam kod ty :-) bud to pujde (predtim zadany nebyl) nebo bude chtit stary (uz byl zadany) ;-)
Nevim to jiste, ale vychozi kod je 0000 ale to ti rekne spis nekdo kdo ma radio bez navi.

Ja auta nelustruju, nemam uz cim. kablik jsem prodal :-)

_________________
Ex: Fiat Croma 2.0I-E Turbo
Ex: Lancia Thema 2.0I-E 16V
Ex. Lancia Lybra 2,4 JTD
Ex. Lancia THESIS Emblema 2,4 JTD-M


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Lybra
PříspěvekNapsal: sob pro 26, 2009 08:07 
Offline

Registrován: pát dub 17, 2009 18:19
Příspěvky: 171
Bydliště: Brno
Anebo ať sám majitel odpojí baterku :lol: a uvidíš jestli to bylo zakodováno nebo ne :wink:

_________________
Lancia Lybra 2.4JTD
modrá metal.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Lybra
PříspěvekNapsal: sob pro 26, 2009 11:58 
Offline
Administrator
Administrator
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 13, 2005 12:03
Příspěvky: 9941
Bydliště: Praha-východ
Pres zapalovac v aute se da udrzet napeti v aute

_________________
Lancia Delta HF Integrale 8v
Lancia Beta 1300
Lancia Delta HPE HF 16v
Alfa Romeo 75 1600 carb
Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDm
Fiat Ducato Panorama 2.5TDi
Fiat Punto Cabrio

Iveco Daily I odtahový speciál
ITALMOTORI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Lybra
PříspěvekNapsal: sob pro 26, 2009 12:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 13, 2005 10:14
Příspěvky: 1768
Bydliště: Brno
no v Lybre ne :-) Lybra zapalovace odpojuje, vsechny. Bacha na to.

_________________
Ex: Fiat Croma 2.0I-E Turbo
Ex: Lancia Thema 2.0I-E 16V
Ex. Lancia Lybra 2,4 JTD
Ex. Lancia THESIS Emblema 2,4 JTD-M


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Lybra
PříspěvekNapsal: sob pro 26, 2009 13:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 22, 2008 09:44
Příspěvky: 503
Bydliště: F-M
Když jsem měnil baterku tak jsem si dal na kontakty nabíječku a v poho.Rádio jsem měl taky mockrát venku a kody to nechtělo,ale zichr je zichr.

_________________
Lancia Lybra 1,9jtd SW rv 2000 chip 85KW
Ex :Delta 1,6hf / 1,6gtie
Ex:Uno 1,3D / 1,7D / 1000fire
Ex:Alfa Romeo 33 1,8td


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz