tak na ST220 jsem teď dělal komplet tlumiče, uložení, kvůli guferu na klice preventivně spojku - když už šel motor ven... to stálo přes 40 tisíc jen tenhle jeden větší servis, na díly mám naštěstí slevy jinak by to bylo 60. všechno kupuju v origo dílech té nejvyšší kvality, dělají se i levnější (motorcraft), ale chci aby to bylo jak nové. pak jsem lakoval oba boky a kapotu, nechával na to dávat kvalitní keramiku, tam to bylo dohromady už taky přes padíka. nějaký lepší obutí na okruhy (20+), přestavba brzd z novějšího Focusu a pak celkem jen běžnej servis... ono se to pak nasčítá. něco přes 25 klacků mě stála závada na palivovém čerpadle a pátrání, čím to je. no a na závěr třeba jen prahový nástavec na poslední facelift (je krapet jiný) je k nesehnání, takže mě stál 12k, byl prasklej.
na M3 jsem hned po koupi dělat pár kravin, nejdrazší z toho byla demontáž motoru kvůli preventivní výměně šál (~40k). točí to 8.000 otáček a má to 343 koní z 3.2 atmosféry, takže se není čemu divit, že při tom litrovém výkonu se dělají preventivně docela často

ikdyž tam dáš trimetal kvalitní, tak to stejně nevydrží víc jak 100.000 km. aby tam byla taky nějaká částka pro pobavení - tak skoro osmičku stojí origo šaltrpáka v Nappa kůži s podsvětlením, ta tam byla a byla prošoupaná no.
a to nekončíme, ještě to tak kilo schroupe... objednával jsem dvouhmotu, čeká mě podvozek (z UK vychází docela pěkně kolem 25k sportovní MeisterR), pak brzdy a kotouče (8k stojí jeden kotouč - mám tam AP Racing kit, desky mě stojí sada komplet 16k).
mondeo taky bohužel možná nekončí. motor mi vrněl užasně, ale dal jsem pitomec Millers Nanodrive CFS olej na okruhovou sezónu, ale začaly mlátit hydroštely

okamžitě jsme vrátili Fordí olej, tak teď nervózně čekám, jestli se to uklidní, nebo to sežere dalších pár desítek tisíc za GO hlav (když už to bude rozebrané). zatím se to docela uklidnilo, ale už to není jako před výměnou. někdy se to fakt nepovede
když to chceš mít fakt v topu tak to něco stojí. ale je to pak radost.