Citace:
Pro akcionáře byl určitě požehnáním, pro fandy italských aut už podle mě tolik ne. Jim je úplně jedno jestli bude nějaká Lancia, Alfa, Fiat v Evropě vyrábět auta. Pokud pro ně bude zajímavější US divize a Fiat v Jižní Americe tak klidně zavřou krám...
Zamýšlel jsem se co se od roku 2003 dělo a co ten člověk ovlivnil...
Alfa - měla 159 která nebyla špatná, Giuliettu, Mito a pak Breru / Spider což byly takové variace 156 a 159. Od nějaké doby měli jen malá auta postavená z hodně dílů od Fiatu.
Fiat - měl asi 150 variací na Fiat 500 - XS, S, M, L, XL, XXL, offroad a chyběla jen 500-formule a 500-letadlo. Někde na pokraji bylo Punto, Doblo (to dělali s Oplem), Bravo, Tipo a nějaké dodávky.
Lancia - měla Ypsilon, pak společně s Frantíkama Phedru a k tomu opuchlé Bravo = Deltu. Proběhl pokus s přeznačkováním Chrysleru a konec.
Nevidím do toho, takže soudím jen podle informací které mám a dohledám. Je dost možné že to tím zachránil a jakýkoliv krok jiným směrem by celý koncern položil. Ale tak jako tak mi působení toho člověka nepřijde jako úspěch. Když se podívám co za dané roky dokázali v Audi, BMW, Dacii, kam to posunuli Korejci atd. tak si myslím že on spíš jen "držel pozice" případně se vydal špatným směrem a nebo některé kroky realizoval pozdě.