No vida, jak se mi to tady povedlo ozivit.☺ Pred srazem 2 stranky a ted hned 5.☺ Myslim, ze to jen potvrzuje jak citlive a mozna dulezite je to tema.
Zaznivaji tady extrémní nazory na obe strany a zadny extrem neni nikdy dobry. Nemyslim si, ze v Lancia klubu jako takovem jsou lidi, ktere by se dali strcit do jednoho pytle, někdo rad holky jiny zase vdolky☺, ale je spatne pristupovat k tomu ve stylu podle sebe soudim tebe a ten muj nazor je ten jediny spravny. Kdyz si vzpomenu na muj prvni Lancia sraz v roce 2007 v Pacove, tak jsme se ani nevesli na namesti a kdyz se na letisti postavila auta do rady tak nebylo vidět na konec. Statistiky ucasti se daji určite dohledat a myslim, ze ukazou klesajici trend. Soucasny stav je ten, že z toho velkeho poctu fandu značky se postupem casu vyprofilovala uzka skupina lidi, ktere maji podobne zajmy, zvyky a osudy. Je naprosto normalni, ze kdyz je nekde 100 lidi, tak se vzdy vytvoří mensi skupinky lidi podobnych nazoru. Myslim si, že neni dobre, kdyz jedna skupinka zacne tvrdit, ze ta druha je horsi nebo lepsi je proste jina. Mam to stesti, ze humor a styl zabavy soucasneho ultras Lancia klubu je mi blizky (proste vas mam rad chlapi

) , ale spousta lidi to tak mit nemusi. Je nelehké odpovedet si uprimne na otazku, zda setkávání teto uzke skupinky lidi vydavat za sraz Lancia klubu CZ nebo se zamyslet zkusit neco zmenit a znovu se otevrit sirsi Lancia verejnosti i za cenu vice formalnosti. No a nikde neni dano, že vsichni musi byt ubytovani v chatce na Machaci. Hotelu a penzionu je vsude dost. Ja budu volit tu chatku

Verte tomu, ze v CR je luxusnich lancii dost a dost a majitelu, co by je radi vyvezli ukazat, treba i na ten Machac taky.
Nechci si tady hrát na vsevedouciho, taky nevim jak to udelat, ale kde je vule, tam prijde i napad. Pojdme se sejit a pobavit se o tom jak uz tady padlo mame na to celou zimu.

Cestu by mohli treba naznacit ty dva sbehlici, co uprednostnili historic rally pred srazem i to je myslim dalsi dukaz toho, ze se neco deje. A finance? Co sponzori, mecenasi apod.? Myslim, ze by se i mezi soucasnymi cleny nasli lide, kteri jsou ochotni pro dobrou vec zaplatit vic nez tech 250,- Kc rocne. Jde jen o to dobre podat, pak trocha propagace dobra zkusenost s jednim povedenym srazem a prestige Lancia klubu je tady i za tech 250,- Kc pro vsechny.
Tak to je asi vsechno, co jsem tim chtel rict.